Exposició del 19 de desembre de 2014 a l'1 de març de 2015

Comissariada per Manuel Guerrero, i amb el títol d’un dels poemes més coneguts de Joan Salvat-Papasseit, l’exposició reuneix un conjunt d’obres que són testimoni del protagonisme de l’art poètica en la trajectòria plàstica de Josep Guinovart.

L’autor, que va estar vinculat a Dau al Set en la dècada dels anys 40 i 50, va descobrir la força del gènere amb la lectura de poemaris de Federico García Lorca, que li va fer adonar de les potencialitats del llenguatge poètic per a la creació plàstica.

Les creacions que conformen l’exposició procedeixen de la col·lecció dela Fundació Privada EspaiGuinovart, d’Agramunt, i del Centre d’Obra Gràfica Josep Guinovart, de Barcelona.

El recorregut de l’exposició

“Res no és mesquí. Josep Guinovart i els poetes” és una mostra del programa d’exposicions itinerants que el Departament de Cultura produeix i ofereix als municipis amb la voluntat d’acostar l’art contemporani als ciutadans, en cooperació amb els ens locals. La mostra s’ha pogut veure al Museu de la Garrotxa d’Olot, a l’Espai Betúlia de Badalona, al Centre Cultural El Casino de Manresa, a Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet i al Museu Abelló de Mollet del Vallès abans d’arribar al Museu Comarcal de Cervera, espai en què es tanca l’itinerari d’aquesta exposició.

 

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració